donderdag 19 juli 2018

Donderdag 19-7-2018: Arches National Park

Vandaag vertrekken we heel vroeg naar Arches National Park, om zeven uur zitten we in de auto om in een kwartiertje naar het park te rijden. Dat heeft twee voordelen: het is ‘s ochtends nog niet te heet om wat rond te wandelen op de trails, en je bent de grootste drukte voor. We doen een trail bij de Windows section, we lopen naar de Double Arch en we schuifelen door het zand bij de Sand Dune Arch.










Dan is het inmiddels elf uur geworden en rijden we de Scenic drive, waarvan we aan het einde zitten, weer terug, stoppen nog bij wat viewpoints langs de weg en rijden om half één het park weer uit.
Nadat we in Moab reserveringen hebben gemaakt voor een rafting trip voor overmorgen en we een verfrissend ijsje hebben gegeten, gaan we terug naar ons huis, waar de kinderen zich de rest van de middag in het zwembad vermaken. In de avond barbecuen we op ons “eigen” terras, heerlijk...



2 opmerkingen:

  1. Goede avond,
    Wij gaan mei-juni van Salt Lake City - Kanab - Monument Valley richting Moab. We zoeken nog wat betaalbare overnachtingen rond Moab, in Moab best duur, voor 2 pers. Hebben jullie misschien een idee? zou voor ong 3 nachten zijn, denk dat we in Moab best veel kunnen zien, kunnen hiken, enz.
    Gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ik zie je reactie nu pas. Ik neem aan dat je vakantie niet is doorgegaan.
    Dus mocht je nog ooit naar Moab gaan; wij sliepen in het huis van Martha, tien minuten zuidelijk van Moab. Ook niet heel goedkoop (ruim €200 per nacht), maar dan heb je wel een heel huis, met drie slaapkamers, twee badkamers, een eigen terras met bbq en een zwembad dat je met een paar huizen deelt. Ook ideaal om je was een keer weg te werken, want wasmachine aanwezig.
    Ze staat op Airbnb: Airbnb.com/users/show/12653168.
    Of moab.dreams@yahoo.com

    Zo zijn er overigens nog meer van die huizen daar.

    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen