zondag 29 juli 2018

Donderdag 26-7-2018: Laatste stop; Las Vegas

Nog een paar uurtjes in Zion hebben we vandaag, en dan is het alweer tijd om te vertrekken. Die paar uurtjes willen we benutten om de Shelf Canyon te zoeken en daar doorheen te lopen. Dat is een relatief onbekende canyon, net buiten Zion, waar geen wegwijzers o.i.d. staan. Er staan aanwijzingen op internet en we denken vanaf de weg al de ingang gezien te hebben, dus vol goede moed gaan we op pad. Echter de route vanaf de weg naar beneden is al een stuk moeilijker dan er beschreven stond, maar aangezien de foto van de ingang wel klopt, lopen we toch verder.  Na een half uur flink klimmen en klauteren (dat stond wel op internet, maar niet zó intensief) kunnen we echt niet meer verder, we komen uit bij een doodlopende grot. Omdat we verder geen enkele andere route in de nabije omgeving vinden die het zou kunnen zijn, geven we het op. Helaas, mislukt. Misschien is er door het noodweer van twee weken geleden wel een rotsblok verschoven, waardoor de weg afgesneden is…. of we waren toch op de verkeerde weg, we zullen het nooit weten….










Hierna laten we Zion echt achter ons en rijden naar Las Vegas waar we eind van de middag aankomen bij Holiday Inn Desert Club, een mooi appartement met slaapkamer en keukentje. Het is warm en de kinderen gaan meteen zwemmen in één van de vijf zwembaden.

Voor avondeten gaan we eindelijk (Jasper verheugt zich er al de hele vakantie op) naar het landenbuffet van het Goldcoast Hotel. Na het eten gaan we daar  nog bowlen op een megabowlingbaan met zeventig banen….!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten