maandag 30 juli 2018

Vrijdag 27-7-2018: Las Vegas - dag 1

Na eerst een keer goed uitslapen, gaan we laat in de ochtend op pad voor een hernieuwde kennismaking met Las Vegas. Als eerste staat hotel New York New York op het programma, omdat ze daar een grote achtbaan rond het hotel hebben, waar Jasper drie jaar geleden nog niet in mocht en nu nét wel. Voor “slechts” $15 per ritje van een minuut maak je een rondje om de torens van het hotel….
Daarna lopen we een stukje dat we drie jaar geleden ook gelopen hebben, naar Excalibur, naar Luxor, met de monorail terug en dan naar de M&M’s winkel, die echt niet mag ontbreken, en waar we meteen onze ontbijtbordjes (drie jaar geleden ook hier gekocht) kunnen vervangen.








Bij Excalibur worden we aangesproken door een jongeman bij een ticketbooth (Take a Break Travel),  die ons kaartjes voor een show van Mat Franco aanbiedt én dinnervouchers bij MGM voor $175 (luxe hotel) én twee gratis nachten in een MGM hotel, later te gebruiken, alles voor $210. En Mat Franco stond nog op ons verlanglijstje  maar was vanwege de kosten ($300) niet gekozen.
Aangezien we morgen toch een luxe buffet wilden doen, als afsluiting van de vakantie, lijkt dit een goede deal te zijn. De “catch” is alleen dat we morgenochtend een timeshare presentatie moeten bijwonen en daarna krijg je de vouchers. Vanwege de (goede) ervaring die een kennis van ons er twee weken geleden mee had (zij had de vouchers ook echt gekregen), durven we het aan, en gaan we dus morgenochtend om acht uur een paar uurtjes tijd verspillen om daarna van de show en het buffet te kunnen genieten. Beetje spannend toch wel…..

Hierna zijn we wel weer voldoende opgewarmd van de 46 graden die het momenteel in Las Vegas is (hoewel er ook veel airconditioned stukken in een hotel tussen zitten, waardoor het te doen is). De kinderen gaan zwemmen en Hans en ik halen wat te eten bij de supermark (vandaag laten we de buffetten even voor wat ze zijn) en dat wordt verse pasta Alfredo met kant en klare kip erbij, ook heerlijk voor een keer.

Om negen uur ‘s avonds vertrekken we naar de High Roller, een megareuzenrad, dat vlakbij ons hotel staat, dus daar kunnen we naartoe lopen.


Wederom $99 armer stappen we in een cabine om een half uurtje Las Vegas  van boven te zien. Je kunt je geld hier goed kwijtraken….. Per minuut toch meer waar voor je geld dan de achtbaan. Het is wel een heel mooi uitzicht, Las Vegas van bovenaf in het donker.









Hierna gaan we terug naar het hotel voor een goede nacht slapen na alle indrukken van Las Vegas, en om morgen vroeg op te kunnen voor de timeshare-babbel…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten