maandag 30 juli 2018

Zaterdag 28-8-2018: Las Vegas - timesharing en shows

Om half zeven gaat de wekker omdat we om acht uur in Excalibur moeten zijn om vandaar naar de timeshare-presentatie gebracht te worden met een shuttle. We hebben expres voor de (vroege) ochtend gekozen, (11.00 uur kon namelijk ook), omdat het dan niet de hele dag opbreekt.
Als we ons hebben aangemeld, moeten we eerst nog wachten op andere mensen (we zijn dus gelukkig niet de enige “sukkels”) en worden dan met een limousinebus 20 minuten verderop naar een hotel van Diamond Resorts gebracht. Één voor één worden de koppels daarna door de “adviseur” opgehaald voor de verkoopbabbel. Wij blijken echter iemand getroffen te hebben, Christian heet hij, die met zijn verkeerde been uit bed is gestapt, om het zacht uit te drukken. Of misschien heeft hij niet eens een goed been….. Zodra hij hoort dat wij buitenlanders zijn, verandert zijn benadering van ons van vriendelijk naar ronduit vijandig. Hij zegt dat hij ons vijf minuten wil geven om erover na te denken of we dit echt wel willen, want als we doorgaan, zitten we hier verder de hele dag en zien we de kinderen vanavond pas weer. We kunnen nu nog stoppen, geld terugkrijgen en met dezelfde shuttle weer terug…. Als ik daar bezwaar tegen maak, en zeg dat we getekend hebben voor max. 120 minuten verkooppitch, wordt hij kwaad en zegt dat wij daar niets over te zeggen hebben.  Na wat gesteggel heen en weer, waarbij hij mij laat weten “that he really doesn’t like me” (nou goed, dat is wederzijds), en de manager Patricia er nog bijkomt, kiezen we er toch voor de verkooppraat aan te horen, we zijn nu toch al hier, dus om nu terug te gaan met niets is ook zo zonde….
Het wordt niet meer echt gezellig; hij voelt aan zijn water dat wij niets gaan kopen maar moet toch de hele verkoopbabbel met ons doen. Elk argument dat wij geven waarom we geen timeshare (van minimaal $15.000,00) willen kopen,  veegt hij minachtend van tafel. Na ons uiteindelijk nog toegebeten te hebben “that he hates foreigners” laat hij ons na anderhalf uur met rust. We moeten nog een survey invullen met een andere medewerker over hoe we het gesprek vonden (ehm…. heb je even?) en dan mogen we om half twaalf eindelijk de vouchers gaan halen. Gelukkig is dat dus wel gelukt….. Een ervaring was het echter wel,  maar één keer is wel genoeg :-) We hebben wel een privé shuttle als we terug rijden!

Als we weer bij Excalibur zijn, wil ik nog wel even terug naar Take A Break Travel. Wel lekker om in het Engels flink je beklag te doen over de gang van zaken! Ze keken geschrokken, maar als ik de ervaringen op google mag geloven, denk ik niet dat ze echt onder de indruk waren…..

Anyway… dat achter de rug hebbend, konden we de rest van de dag gaan genieten van de show van Mac King (die we al geboekt hadden, wat kleinschaliger, waar foto’s maken na de show wel mogelijk was), nog een klein rondje door het Bellagio, Caesar’s en Venetian hotels, wat toch altijd langer duurt dan je van tevoren denkt, daarna een luxe buffet bij MGM Grand, en dáárna weer een show, van Mat Franco (winnaar van America’s Got Talent, een grotere show). Het buffet de shows waren zeer de moeite waard. Toch de moeite waarde om een ochtend van onze tijd verspild te hebben…











Geen opmerkingen:

Een reactie posten